Härliga morgon!

På schemat idag är följande:
  • Gå ner på "stan" och försöka hitta en farsdag present. Kommer nog bli lite svårt i och med att Värnamo inte är det bästa stället för shopping.
  • Skriva klart instuderingsfrågorna till tentan
  • Göra min reflektion
  • Titta på det senaste VD avsnittet!! :)
  • Försöka hitta ett ämne till C-uppsatsen
Nu ska jag dock inte ha för stora förväntningar på att jag kommer hinna med allt det här idag, utan 3 av 5 punkter är tycker jag är helt godkänt. :)




Maddi Jane med Rolling in the deep. Hon har gjort många andra covers. Grymt bra!!

Trampa...

Upptäckte precis att man måste avboka minst 3 timmar innan passet börjar. Suck. Så nu är det bara att masa sig neråt och sitta upp. I och för sig så tycker jag det är superkul men ikväll så hade det kvittat. Dock blir det tacos ikväll och sen quiz på Harrys tillsammans med Emma, Emil, Ellen och Gustaf. Förhoppningsvis förbättrar vi vårt resultat ikväll också. Målet är att få mer än 27 poäng. :)

Något sent

Tentan är över och det känns väl sådär, i och med att jag sumpade 9 poäng på första frågan genom att skriva om helt fel grejer. Aja, hoppas att man fick ihop tillräckligt med poäng ändå, vill verkligen inte tenta om. Sjukt tråkig kurs.
Nu är jag ledig några dagar innan praktiken sätter igång igen. Ska passa på att göra klar de sista frågorna till nästa tenta, städa, göra matlådor och viiiiiila. :) Igår var Linnea med mig och Jossan på spinning! Jag tror hon tyckte det var roligt, hon sa att hon tyckte det iallafall. hehe. Och om mindre än en vecka åker hon. :'( men hon har lovat att göra en resedagbok så det blir nästan som om hon var hemma ändå. :P eller inte.
Nu ska jag börja med första matlådan, kasslergryta! Undertiden ska jag titta på How I met your mother, ny serie att börja titta på för min del. :)


Förresten har jag världens bästa pojkvän! 

Följa strömmen?

Lättpåverkad? Skulle jag vara det? Neejdå, inte jag inte. Eller?
Efter en halv helg tillsammans med de bästa är man tillbaka i vardagen och om en vecka är det dags att skriva tenta. Så det kanske vore dags att börja på att plugga till den, men usch så tråkigt. Finns ju roligare saker att göra, som att skriva här till exempel. haha. och titta på youtubeklipp. Delar med mig av ett här:




Jag kan tycka att tanken på att börja blogga igen skulle vara roligt men jag vet ju som så många gånger förr att det inte varar någon längre tid. Men vi gör ett försök. :)